AxloWeb

AxloWeb


504 Jack London Dr Santa Rosa California - Sonoma - California

Telefoon:3323497371
Mobiel:3319996844
Whatsapp:3319996844
WWW http://www.axloweb.com
Wij ontwerpen en websites die er rekening mee dat websites zijn een marketing tool en communicatie te ontwikkelen. Ons ontwerp en ontwikkeling van websites kunt u een tool die echt werkt voor uw bedrijf doelmarkt hebben. Ons ontwerp en website ontwikkeling is gericht op het specifieke segment van uw bedrijf in de markt, of een specifieke leeftijdsgroep of specifieke koopgedrag.

In elk project selecteren we zorgvuldig de onderdelen van de art design, kleur en stof aan de specifieke doelgroep trends uw bedrijf probeert te bereiken passen. Op dezelfde manier dat wij zeer voorzichtig zijn esthetiek en de algehele vormgeving van de website niet in strijd is met de helderheid en de juistheid van de inhoud en het gemak van surfen op het web.

Gezien het belang van de gebruiker ervaring met de website, bieden wij voor elk project ontwerp Web respons (RWD), die de gebruikersinterface die door middel van ontwerpen vloeistoffen past zich laat, om automatisch het formaat van de interface de gebruiker voor mobiele telefoons, tablets of computerschermen.

Wij bieden ook pakketten die web design en ontwikkeling op te nemen in aanvulling op zoekmachine optimalisatie en / of integratie van sociale media en reclame te zoeken. 
 

^